Syge Børn

Vi følger sundhedsstyrelsens vejledninger i forhold til syge børn og syge børn under COVID-19 

www.sst.dk  - sundhedsstyrelsens  smitsomme sygdomme hos børn Og unge.

 

VED SYGE BØRN UNDER CORONA  FØLGES SUNDHEDSSTYRRELSENS PLANCHE HER 👉👉

Hvis dit barn har symptomer som feber, tør hoste, almen utilpashed - så følg hvad der står på planchen her på siden  læs også det med blåt. 👉👉

 

 

Læs mere om dagplejens regler når barnet bliver syg : klik på fanen ovenfor i Brochuren her kan du læse mere omkring hvornår jeg sender barnet hjem, hvornår det må komme tilbage igen osv.

Jeg må og kan ikke modtage syge børn i dagplejen. Jeg har et ansvar overfor de andre børn og forældre i gruppen så de ikke smittes og et sygt barn hører altid hjemme i deres trygge og vante omgivelser sammen med forældrene, hvor der er fred og ro. Syge børn er er forældrenes ansvar.

Barnet sendes hjem hvis det har feber 38 grader eller mere, har kastet op eller haft diarre eller måske bare græder hele tiden uden det kan fortælle hvad der er galt. Man kan godt være syg / dårlig selvom man ikke har feber.

Ved opkast eller diarre må Barnet komme 48 timer timer efter sidste opkast/diarre.

ved feber: Barnet må komme igen efter det har været feberfrit et døgn og kan følge med i en normal hverdag ude som inde uden at kræve ekstra pasning /pleje.

Jeg tager ikke imod børn der har fået Panodil inden det kommer. Dels fordi så er barnet stadig syg MEN også fordi det er farligt og kan dække over alvorlige sygdomme som menigitis eller hvis barnet falder og slår sig kan det give indre blødninger.