• De 4 årstider...

    Børnene elsker regnvejr og ikke mindst at hoppe i vandpytter.

  • På boldbanen

    På boldbanen er vi af og til. Vi har altid bolden med når vi er på tur uanset hvor vi går hen...

  • I naturen

    Finde kriblekrable dyr, røre ved en regnorm, hoppe i en vandpyt, plukke brombær og hyld mm...

aktiviteter

Jeg arbejder hele tiden på at gøre min pasningsordning bedre end den er !

Her holdes en fast daglig rutine og børnene ved præcis hvad de kan forvente.

Jeg fortrækker, at være ude med børnene så meget som muligt. Vi tager på legepladser, strand og skov, fodboldbane og leger, planter, sår og høster i vores have. Vi er så vidt muligt ude hver dag !

vi tager tit på små ture i nærområdet, hvor der er marker, søer, heste, ænder og masser af træer og planter, fugle og kriblekrabledyr. Det er her vi oplever og mærker de 4 årstider.

Indenfor bruger vi meget tid på sproget. Vi har dialoglæsning, planlagte sprogtemaer som der arbejdes med en måned af gangen. Det er et forældre samarbejde som i forældre fortsætter med at øve på derhjemme sammen med barnet. Jeg øver børnene i at blive selvhjulpne. Overtøj, støvler, strømper og sko lærer de hurtigt at mestre.

Hvis vi ikke er på tur bruger vi vores store have til at lege, spille fodbold, passe vores tomatplanter, agurker, rabarber og urtehave og hvad vi ellers har F.eks. Plukker vi pærer og æbler i vores have som vi laver grød eller æblekage af. Der leges i legehuset og sandkassen og der drønes lystigt rundt i biler og på cykler, der vippes og rutsjes på rutsjebanen.

Derudover tegner vi, læser vi bøger, synger, danser og er kreative. Vi laver også børneyoga som er rigtig godt for motorikken. Kreativitet og læring gennem leg og oplevelser er en stor del af hverdagen.

Vi bager boller og laver mad...

Traditioner...

Jeg går meget op i at børnene skal lære traditionerne, så vi fejrer fødselsdage, jul, påske, halloween og fastelavn med alt hvad dertil hører. Ta`et kig på billederne andet sted her på hjemmesiden og få et indblik i hvad vi går og laver.

Du kan også følge os på FACEBOOK under:  Sasas BørneParcel