Glæde

Masser af hjemlig hygge

Omsorg

Naturoplevelser

SASA`S BØRNEPARCEL...

Velkommen til den gode start på børnelivet !

 

Tanken Bag !

Mit mål er at være det helt rigtige sted, hvor forældre trygt kan aflevere deres barn. Jeg sætter en stor ære i, at både børn og voksne føler sig hjemme hos os, på den måde bliver børnene en naturlig del af familien og vores hverdag. Det er uden tvivl det der har gjort Sasa´s BørneParcel til en succes fra første dag, hvor jeg SNART for 10 år siden åbnede vores hjem for forældre og de skønneste børn. Min pasningsordning har 10 års jubilæum til foråret 2020.

Ro til at gro, tid til at lege, lære eller bare være...

I min pasningsordning vil der kun være 3  indskrevne børn, i overlapningsperioder 4 børn på den måde kan jeg skabe den tid og ro hvert lille barn har brug for. På den måde kan jeg skabe optimale muligheder for leg, læring og udvikling.

 

Jeg er godkendt af Sønderborg kommune til at passe 5 børn, kommunen fører tilsyn 6 gange i året, hvoraf de fleste er uanmeldte. Der holdes øje med sikkerheden i hjemmet og om barnet trives og udvikles som det skal.

Ønsker man en plads i Sasa´s BørneParcel kontakter i mig på troldrikken@jubii.dk og i vil blive inviteret til at besøge os i pasningsordningen. Det er meget vigtig at der er den rette kemi mellem den private passer og jer forældre. Sammen skal vi voksne binde den sløjfe, som samler barnets to verdener hjemme og ude.

 

 

 

 

 

 

pasningsordningen er pt. lukket pgr. af sygdom...