• Der males malerier- BørneKunst…

  • De færdige malerier samt lysestagerne af syltetøjs glas…

  • Samlet sten ved havet og lavet ring til Mors Dag ! ❤️

Velkommen til min hyggelige pasningsordning

Børnenes værksted

Sasa's børne Parcel har eksisteret i 12 år ❤️

Ledige pladser !

1. juni, 1. juli, 1. august, 1.september 🥰

Jeg / vi glæder os til at høre fra jer og vise jer rundt i dagplejen hos os. Ved besøg vil i komme til at hilse og få en snak med min mand, da han også er en del af børnenes hverdag. Tøv ikke med at aftale en tid til at besøge os  ! Vi svarer gerne på alle jeres spørgsmål og glæder os til at høre om jeres forventninger til pasningstedet. 

Børnene får en tryg hverdag tilrettelagt helt efter deres egne præmisser i en lille dagpleje med masser af hjemlig hygge, tid til fordybelse, leg og læring. Her er der RO til at GRO !

I min pasningsordning er børnene ude hver dag - formiddag eller eftermiddag eller begge dele. 

Er vi ikke lige til at høre eller se i haven ude fra gaden er det fordi vi er på tur eller vi befinder os i baghaven hvor vi har børnenes " værksted ". Her laver vi bl.a. kreative ting af materialerne vi har samlet på vores ture i naturen, maler malerier, laver smykker og mange andre spændende ting. Vi har også en køkkenhave og frugtræer bagved og det er også der vi spiller bold. 

Følg os på facebook under :

 Sasa`s BørneParcel hvor du kan se billeder og video klip af hvor vi er og hvad vi laver 👍

  • Vi har en Golden retriever Marley på 5 år. Den er i det daglige adskilt fra børnene, dog lærer de at omgås ham ved indimellem at få lov at ae og tale med ham, selvfølgelig under opsyn af min mand eller jeg.

  • Der hygges med dejlig varm suppe i haven…

  • Sjov, hygge, fis og ballade !

Du kan se mere på facebook under : Sasa's BørneParcel og følge med i hvad vi går og laver !