Vigtig information

Skiftetøj/navneskilt : Jeg vil gerne have 3 sæt skiftetøj liggende herhenne, så der altid er lidt ekstra at tage af når de små har spildt mælk på sig selv eller haft andre uheld. Husk at sætte navn i alt det tøj og sko dit barn har med i pasningen.

Forsikring : Hvis dit barns legetøj eller andet forsvinder eller går i stykker har pasningsordningen ingen erstatningspligt. Hvis dit barn volder skade på sig selv eller andre er det derfor din egen ansvar- og ulykkeforsikring der skal dække. Tjek om du har en ullykkeforsikring på dit barn.

Forældre betaling : Der betales forud 12 måneder i året. HELE beløbet skal stå på min konto senest den sidste hverdag i måneden, så det er vigtigt i har styr på det med banken. Er pengene der ikke til tiden betales med mobilepay.

Åbningstider : Fleksible åbningstider indenfor tidsrummet 6.45 - kl 15. mandag til torsdag

Fredag kl. 6.45 - 14.30 eller efter aftale ! Åbningstiderne skal overholdes medmindre vi har aftalt andet.

Plejetid : Mødetiden er det tidspunkt, hvor i kommer ind af døren om morgenen og afhentningstiden er det tidspunkt hvor børn og forældre går ud af døren.

Kost : De børn der kommer mellem kl 7.00 - 8.00 kan få serveret morgenmad. Der serveres sund og varierende kost. ca. 2 gange om ugen får vi varme retter. Til frokost serveres mælk og resten af dagen tilbydes vand. Saftevand får vi ved særlige lejligheder f.eks. fødselsdage.

Sygdom/fridag : Hvis dit barn bliver syg og ikke kommer vil jeg gerne have besked senest kl. 8.00 skriv en besked til mig.

Syge børn modtages ikke dels pga. smittefare, men også fordi jeg ikke kan give barnet den ekstra omsorg det har brug for. Barnet skal kunne følge en normal hverdag i pasningen såvel ude som inde. Husk altid at RASKMELDE barnet inden det møder igen.

Medicin : Et barn på panodil må ikke afleveres i pasningen, det kan være farligt, hvis barnet falder og slår sig eller dække over alvorlige sygdomme.

Hvis andre end forældre henter barnet : Giv mig altid besked om morgenen hvis en anden henter jeres barn.