Dagsrytme

Det er vigtigt for børnenes trivsel, at de får en tryg og stabil hverdag hos os.

Dagen starter derfor stille og roligt med at tage imod børnene og vinke farvel til forældrene i vinduet når de tager på arbejde. Derefter er der morgenhygge med lidt at spise til de der har lyst.

Morgenen foregår altid stille og roligt så vi alle får en god start på dagen. Der læses højt, laves puslespil eller leges stille og roligt inden vi gør klar til dagens tur ud af huset eller hvad vi skal lave.

Vi er ude hver dag enten i naturen eller leg i haven, hvor der bages kager i sandkassen eller leges i legehuset hvor der leges alt fra købmand til far, mor og børn...

 

 

 

Børnene afleveres senest kl. 9.00 når alle er kommet tilbydes et lille måltid inden vi går i gang med dagens sysler.

 

kl. ca. 11 spiser vi frokost, efter frokost skiftes alle børnene inden de bliver lagt til at sove ca. kl. 11.45/12.00

Når alle er vågen kl. ca. 14.30 tilbydes der igen et lille måltid, der kan bestå af forskellelig frugt, boller eller brød. Derefter leges der indtil mor eller far kommer for at hente. Vi fortæller mor og far hvad vi har lavet iløbet af dagen, giver hinanden en krammer og siger tak for i dag, vi ses i morgen !

Om sommeren er vi ude nærmest hele dagen men om vinteren er vi mest ude om formiddagen og hygger indendørs om eftermiddagen, det kommer selvfølgelig lidt an på hvordan vejret arter sig.