Nyttig information / Brochure

Hjemlig hygge, tid og overskud...

Velkommen til Sasa´s BørneParcel..

V / Susanne Hansen, Stenbjerg 6, 6400 Sønderborg

Den lille kærlige og hyggelige pasningsordning hvor tryghed og genkendelighed er nøgleordene - kun 3 børn. I kortere perioder kan der dog forekomme 4-5 børn i det vi kalder overgangsperioden, hvor  nye børn starter inden de store børn starter i børnehave.  

Der tages kun børn ind i BørneParcellet der skal blive her til børnehavestart når barnet fylder 2 år og 9 måneder. Det skriver man under på i kontrakten. Så kontrakten ophøæves automatisk den dag barnet fylder 2 år og 9 måneder.

Mine Værdier : En stille og rolig hverdag uden nogen former for stress, hvor der er tid til leg, fordybelse, udforske naturen, blive selvhjulpen og klar til børnehavestart. En hverdag hvor natur, hjemlig hygge og kreativitet er nøgleordende.En hverdag hvor sang og musik, krop og bevægelse er noget vi elsker og dyrker flere gange i ugen.

 

I den private pasningsordning ydes søskende rabat men ikke fripladser.

 

 

 Vigtig information !! 

 

Pris : 8000 kr. til børnepasser år 2019

 

Tilskud til jer fra kommunen :   6070 kr pr. måned

Forældre Egenbataling : 1930 kr. pr. måned

 

Betaling : Der indbetales hver måned år 2019 på min konto 8000 kr. Pengene skal være på min konto den sidste hverdag i måneden ellers kan jeg nægte at passe jeres barn. Man kan betale med mobilepay på 60612587, hvis banken ikke har nået det til tiden. Der betales forud alle årets 12 måneder også under ferie og sygdom.

Prisen i pasningsordningen ændres hvert år til januar i takt med kommunens tilskud til jer reguleres.

Husk, Giv besked : Hvis andre end jer selv henter jeres barn ! giv mig også besked, hvis i får nye telefonnumre eller måske ny adresse...

 

Sygdom : Syge børn modtages ikke i dagplejen...

Har barnet feber 38 grader eller derover kontakter jeg jer så i kan hente barnet. Et sygt barn modtages selvfølgelig ikke i Børneparcellet, dels fordi det ikke må smitte de andre børn, jeg og min mand. Giv barnet en ekstra dag derhjemme så det er helt på toppen når det kommer igen. Barnet skal kunne følge en hel normal hverdag i dagplejen på lige fod med de andre børn uden at kræve ekstra pasning/pleje, såvel ude som inde.

 

Vi følger vi  www.sundhedsstyrelsen.dk  for børn, dog modtager jeg ikke børn med øjenbetændelse hverken af den ene eller anden art.

Åbningstider :  Der er åben inden for tidsrummet fra  kl. 6.45 - 15.15 ( eller efter aftale ) mandag til torsdag, fredag lukkes kl. 15.00. har man før fri hentes barnet selvfølgelig. Skulle der være dage, hvor i har brug for at aflevere lidt før taler vi om det. Er man arbejdsløs en periode skal barnet hentes senest kl. 15.00  man-fredag. Jeg har den holdning at barnet skal være ved forældrene, mest muligt så dagene i dagplejen ikke bliver alt for lange.

En dag i pasning er ligeså hårdt  for jeres lille barn som en hel arbejdsdag for os voksne.

Forsikring : Hvis dit barns legetøj eller andet går istykker eller forsvinder har dagplejen ingen erstatningspligt. Skulle dit barn forvolde skade på sig selv eller andre børn, er det din egen ansvars -ulykkeforsikring der skal dække det. Så tjek at du har en ullykesforsikring på dit barn.

Aflevering / hentning : Afhentningstiderne bedes overholdes

Ferie : Jeg planlægger min ferie ca. 1 år af gangen og der vil hænge en ferie kalender i dagplejeværelset. I vil også få en udleveret. Det er vigtigt, at i selv holder styr på hvornår Sasas BørneParcel er lukket, men er du i tvivl, spørger du mig selvfølgelig !

Udmeldelse : Der er 2 måneders opsigelsesvarsel i tilfælde af man skal flytte til en anden by ELLERS går barnet i pasningsordningen til det fylder 2 år og 9 måneder hvor kontrakten ophæves.

 

Kost : Der serveres sund og varieret kost. Der tilbydes  2- 4 måltider om dagen. 2 gange i ugen serveres der varm mad. Børnene får frugt og grønt hver dag. Der serveres mælk til måltiderne og vand resten af dagen.  

Special kost medbringes til barnet hjemmefra...hvis barnet skal have specielt mælk, grød eller andet skal i selv medbringe det !

Barnets rygsæk - Medbring : skiftetøj og fodtøj tilpasset vejrforholdene og tøj der gerne må blive snavset, da vi er meget ude eller laver kreative ting, hvor tøjet kan blive snavset også. Undertøj, hjemmesko, gumistøvler, regntøj, bleer, sut hvis barnet bruger det evt. en lille bamse barnet føler sig tryg ved. HUSK, at sæt navn i alt tøj, overtøj, sko, støvler, huer og handsker. Jeg vil rigtig gerne have to sæt tøj, strømper og undertøj liggende her henne. så vi er sikker på vi har nok. Barnet får sin egen skuffe eller kasse til sit tøj mm. Husk sommerhat til sommer.

Jeg har : vådservietter, engangsvaskeklude og numsecreme, hvis barnet skal have specielkost medbringes det hjemmefra.

Jeg glæder mig til at passe jeres lille guldklump !

 Videofilm / billeder bliver kun lagt på facebook side og min hjemmeside, hvis forældrene har givet lov og skrevet under på det i kontrakten.