Nyttig information / Brochure

Velkommen til Sasa´s BørneParcel..

V / Susanne Hansen, Stenbjerg 6, 6400 Sønderborg

Den lille kærlige og hyggelige pasningsordning hvor tryghed og genkendelighed er nøgleordene - kun 3 (4) små børn i hver gruppe, så der er masser af tid og overskud til hvert lille individ.  

Der tages kun børn ind i BørneParcellet der skal blive her til børnehavestart når barnet fylder 2 år og 9 måneder. I den private pasningsordning ydes søskende rabat men ikke fripladser.

Kurser 2018 :  Fornyet førstehjælpskursus for småbørn, både Hans og susanne deltager...

kursus selvværd i børnehøjde : Susanne, er på begyndt januar 2018 Waou

 

Vigtig information !! 

 

Pris : 8000 kr. til børnepasser år 2018 

 

Tilskud til jer fra kommunen :   6070 kr pr. måned

Forældre Egenbataling : 1930 kr. pr. måned

 

Betaling : Der indbetales hver måned år 2018 på min konto 8000 kr. Pengene skal være på min konto den sidste hverdag i måneden ellers kan jeg nægte at passe jeres barn. Man kan betale med mobilepay på 60612587, hvis banken ikke har nået det til tiden. Der betales forud alle årets 12 måneder også under ferie og sygdom.

Husk, Giv besked : Hvis andre end jer selv henter jeres barn ! giv mig også besked, hvis i får nye telefonnumre eller måske ny adresse...

 

Sygdom : Syge børn modtages ikke i dagplejen...

Har barnet feber 38 grader eller derover kontakter jeg jer så i kan hente barnet. Et sygt barn modtages selvfølgelig ikke i dagplejen, dels fordi det ikke må smitte de andre børn, jeg og min mand. Giv barnet en ekstra dag derhjemme så det er helt på toppen når det kommer igen. Barnet skal kunne følge en hel normal hverdag i dagplejen på lige fod med de andre børn uden at kræve ekstra pasning/pleje, såvel ude som inde.

 

Vi følger vi  www.sundhedsstyrelsen.dk  for børn, dog modtager jeg ikke børn med øjenbetændelse hverken af den ene eller anden art.

Åbningstider :  Der er åben inden for tidsrummet fra  kl. 7.30 - 15.15 ( eller efter aftale ) mandag til torsdag, fredag lukkes kl. 15.00. har man før fri hentes barnet. Skulle der være dage, hvor i har brug for at aflevere lidt før taler vi om det.

Forsikring : Hvis dit barns legetøj eller andet går istykker eller forsvinder har dagplejen ingen erstatningspligt. Skulle dit barn forvolde skade på sig selv eller andre børn, er det din egen ansvars -ulykkeforsikring der skal dække det. Så tjek at du har en ullykesforsikring på dit barn.

Aflevering / hentning : Afhentningstiderne skal overholdes, har man brug for længere tid betales 125 kr. pr. hver påbegyndte halve time.

Ferie : Jeg planlægger min ferie ca. 1 år af gangen og der vil hænge en ferie kalender i dagplejeværelset. I vil også få en udleveret. Det er vigtigt, at i selv holder styr på hvornår dagplejen er lukket, men er du i tvivl, spørg mig !

Udmeldelse : Der er 2 måneders opsigelsesvarsel- man skriver under på at barnet går her i dagplejen til det fylder 2 år og 9 måneder,  hvor det skal videre til børnehaven. Husk at i selv skal kontakte kommunen for en børnehaveplads.

 

Kost : Der serveres sund og varieret kost. Der tilbydes  2- 4 måltider om dagen. 2 gange i ugen serveres der varm mad. Børnene får frugt og grønt hver dag. Der serveres mælk til måltiderne og vand resten af dagen.  

Special kost medbringes til barnet hjemmefra...hvis barnet skal have specielt mælk, grød eller andet skal i selv medbringe det !

Barnets rygsæk - Medbring : skiftetøj og fodtøj tilpasset vejrforholdene og tøj der gerne må blive snavset, da vi er meget ude eller laver kreative ting, hvor tøjet kan blive snavset også. Undertøj, hjemmesko, gumistøvler, regntøj, bleer, sut hvis barnet bruger det evt. en lille bamse barnet føler sig tryg ved. HUSK, at sæt navn i alt tøj, overtøj, sko, støvler, huer og handsker. 

 Videofilm / billeder bliver kun lagt på facebook side og min hjemmeside, hvis forældrene har givet lov og skrevet under på det i kontrakten.