Kan det blive bedre, en halskæde indgraveret SASAMOR ❤️ Det siger bare alt - tusind tak til Caroline og forældre ❤️

Forældre fortæller...

<Fredag d. 13 juli 2018

Kære Sasamor og Hansemand Vi vil gerne sige jer en kæmpe stor tak, for de 2 år, hvor i har været reserve mor og far for vores lille Caroline.

Fra første besøg, var vi ikke et sekund i tvivl om, at Caroline skulle passes hos jer og vi har aldrig fortrudt vores valg. I har været fantastiske, og der har aldrig været en eneste dag, hvor Caroline har været ked af, at skulle afsted hen til jer. Vi savner jer allerede og det kommer vi til at gøre længe.HjerteHjerteHjerte

De største kys og kram

fra Caroline, Henrik og Nanna

 

 

 

Malene skrev d. 28 Februar - 2018

Kære søde Sasa så kom Grys sidste dag i dagplejen og dermed starter en hel ny hverdag for os og Gry. Vi har nu i næsten 5 år haft vores daglige gang hos jer - der kommer virkelig til at mangle noget nu. Vi er så taknemmelige for vi fandt dig, du har givet Dicte og Gry så meget tryghed, varme og kærlighed. Vi har altid haft 100% tillid til dig og følt os trygge ved at aflevere vores børn hos dig. Både  dig og Hans omgås børnen med en naturlig glæde og engegement, vi skylder jer jordens største tak for at være som i er ! Vi håber vi kan holde kontakten, for vi kan ikke holde ud at sige farvel !

Af hjertet tak 

de kærligste hilsner fra

Christian og Malene, Gry, Dicte og Liva

 

Ninna Kloster Klein skrev d.7 Februar 2017

Vores nu 6 årige  datter gik i vuggeriet fra hun var 9 måneder til hun var 2,5 år, da vi flyttede fra Sønderborg. Hverdagen hos Sasa-mor som ungerne kalder Susanne, har givet vores datter en hel særlig  start på pasnings livet. Her er der varme, kærlighed og omsorg som betyder så meget. Sasa er utrolig kreativ og laver altid en masse sjove og hyggelige ting med ungerne. Både Sasa og Hanse har betydet og betyder utroligt meget for os allesammen. Der findes ikke nogen bedre dagpleje. Sasa og Hanse vil altid have en særlig plads i vores hjerte, og vi ses stadig.

knus Ninna og Hans Jørgen Klein

 

Susanne Thomsen skrev d. 5 Februar-2017

Dagplejetiden har været super god for Ronja, da dagplejen har de aller bedste rammer for børnene, de bliver som en del af en dejlig familie, der alle deltager i arbejdet med de små poder, hvilket giver tryghed og gode relationer helt fra begyndelsen.  Børnen oplever og får mange gode oplevelser sammen med Sasa både kreativt og i naturen, hvilket er godt for barnets opvækst. Ronja taler stadig meget om sin tid i dagplejen og de andre børn, selvom det snart er 2 år siden hun stoppede- Støt op om dagplejen, det er jeres børns fremtid der gælder, så vælg  det bedste. Vi kan kun give de allerbedste anbefalinger med på vejen.

Kærlig hilsen

Lars, Ronja og Susanne

 

Camilla skrev, maj 2016

Vi vil sige mange tak for den kærlighed, tryghed og omsorg du har givet Tirsa og for alt det hun har lært af dig, tak for cykelture og kreative gaver og for tusinde af kram, vi ved hvor glad hun har været for både dig og Hans. Vi vil sige mange tak for nu og ønske jer en god og dejlig sommer. Det har været en vidunderlig tid for vores lille Pige.

Kærlig hilsen

Camilla, Tirsa, Stefan og Titus

 

Sanne skrev, maj 2015

Kære søde Sasa og familie. Vi takker jer af hele hjertet, for at i alle har taget jer så godt af vores lille Emil. Han har været så glad for at gå  i din dagpleje, og snakker altid om Sasa, Hansi, Louise, Luca og den kære mormor. Du er en fantastisk dagplejemor. Og vi er glade for vi fandt dig og fik Emil flyttet, han er blevet en hel anden tryg og glad lille dreng. Vi vil alle savne jer rigtig meget, men vi håber at kunne sige på gensyn.

Kærlig hilsen

Emil og familie

 

Malene skrev, januar 2015

Så blev det Dictes sidste dag i dagplejen inden børnehaven, vi synes jo kun lige hun er startet Det har været dejligt at aflevere Dicte hos dig hver dag, velvidende at hun var i de bedste og kærligste hænder ! Vi skylder dig den største tak fordi du har været med til at forme Dicte til den glade og kærlige pige hun er. Dig, Hans og Louise har haft stor og positiv indflydelse på Dictes dagplejeliv som hun kan tage sig videre med ud i livet. Tusind tusind tak ! Vi vil ikke sige farvel, istedet siger vi på gensyn.

Kærlig hilsen

Malene og familie

 

Pernille skrev, december 2014

Kære  Sasa og Hans

Tusind tak for et helt fantastisk år i dagplejen. Tak for jeres omsorg, varme og tryghed i giver Claes hver eneste dag .Tak for jeres hjælpsomhed som vi har nydt godt af i forbindelse med lillesøster. Tak for klem og kram i vores vanskelige situationer, i er en ubeskrivelig støtte i vores hverdag- God jul til jer alle 3.

Kærlig hilsen Claes og familien

 

Fam. W Pedersen

Vi vil sige hjertelig tak fordi vi måtte få lille-manden passet hos dig, det har været en stor fornøjelse, at komme i jeres hjem og opleve varmen og glæden i begge har til børnene. Ja hele din familie har jo været en del af det, det ser man ikke mange andre steder. Sasa - mor tager altid imod alle med åbne arme, et kærligt smil og en frisk replik eller et dejligt glimt i øjet. Du burde få en Bodil for det store arbejde du lægger for dagen. Hos dig har børnrne det som blommen i et æg. Her er dejlige ture ud i det blå på cykel til skov og strand, masser af kreativitet, sjov og hygge. Ja du bliver rost til skyerne, men det har du fortjent Susanne. Er der nogle problemer står Sasa altid klar til at hjælpe børnog voksne med et knus og kram og tid til at lytte. Susanne har et utroligt dejligt afslappet og velafbalanceret sind, der smitter af hos os alle. Tilsidst vil vi lige takke fra alle i familien, onkler, tanter, mostre, bedstefor&aelig;ldre mm. der har haft har den store glæde at kunne følge vores barn hos dig på facebook. Det har været nogle fantastiske dagplejeår, tusind tak for det.

De kærligste hilsner 

familen W. Pedersen

 

KæreTroldemor og familie

Fordi du er sådan  et dejligt menneske skal din skytsengel passe rigtig godt på dig

Nej, hvor er det bare svært, hårdt og ekstemt sørgeligt at skulle sige farvel til jer.

I er kommet til at betyde så meget for os og for Maja og er blevet en stor en del af hendes liv, Det føled som om " familien " bliver revet i stykker, vi kan slet ikke finde ord for hvor glade vi er for jer og hvor stor en tak vi skylder jer, for at have passet og været der for vores lille guldklump som i har. Oprigtig tusind tak for jeres altid kærlige og ærlige lige måde at være på. Vi er virkelig virkelig kede af det fordi i er så fantastiske og uerstattelige. Vi håber vi må komme og sige hej til jer indimellerm og vi i stedet for at sige farvel idag kan sige på gensyn

De kærligste hilsner

Maja og familie

 

 

 

Trine skrev, december 2010

Kære Susanne og Hans

Rigtig glæddelig jul og et godt nytår. Du skal vide, at vi er utrolig glade for, at vi har fundet en dagplejer som dig. Det er en fornøjelse, at skulle aflevere Sebastian hos dig, da vi ved, hvor fantastisk han har det. Det er beundringsværdigt, at i går ind i det hele familien.Tak fordi i er så dejlige mennesker, vi ser frem til 2011

Kærlig hilsen

 

 

 

 

 

 

 

 

Sebastian, Thomas og Trine

 

Dorthe skrev, december 2011

Kære Susanne

Tak for en helt igennem fantastisk tid med dig som Christians dagplejemor. Tak for alle de dejlige minder

Tak for din stabile og omsorgsfulde faccon

Tak for al din opbakning, også når det har været svært

Tak for dit varme, gode og milde sind

Tak for din alid glade og positive tilgang

Tak for det smukke aftryk du har sat i vores liv

Tak for denne gang og forhåbenlig på gensyn

Kærlig hilsen

Christian og familien

december 2011, skrev Grace

Kære Sasa

Tusind tusind TAK for endnu et skønt år i dagplejen, det har været FANTASTISK !! vi føler det som om vi er kommet i familie med hinanden og det er dejligt.Vi vil også; gerne sige tak til Haja og Sør som jo lige som dig Sasa, bliver kærligt nævnt  hver dag flere gange i vores hjem. Det er der ikke noget at sige til med al den kærlighed og varme der omgiver vores lille Luka. Du gør det så fantastisk godt med børnene Sasa, du har selv valgt dit job og er af hjertet dagplejer, ingen tvivl om at det er "dine" børn.  Vi håber vi må komme til kaffe og hygge i det nye år.

Knus familen Macura

 

Kære Dejlige Troldefamilie

Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår. Tak for alt i det år der er gået. Jeg ved vi har sagt det før, men vi er så glade for at i er kommet ind i vores liv. Ingrid elsker jer og det er dejligt at komme og mærke varmen, kærligheen og glæden i jeres hjem hver eneste dag. Vi er glade for at vi skal ses et par år hver dag endnu .

Mange juleknus

Ingrid, Hans Jørgen og Ninna

 

Pernille skrev, december 2012

 

Kære Sasa

Du og din helt fantastiske familie ønskes en glædelig  jul samt et godt nytår. Det sidste år har budt på mange udfordringer i vores lille familie, men lige meget hvordan tingene har set ud, har du taget imod os med dit dejlige smil,varme ord, knus og kram. Dette er vi dybt taknemlige for. Dig og din familie har en helt speciel plads i vores hjerter ikke mindst i Matheos.

De bedste hilsner og varme knus

Janus, Matheo og baby, Thomas og Pernille

 

Kære Sasa

Vi vil gerne ønske dig, Hans og Louise en rigtig dejlig sommer ! Tusind tusind tak for den gode start du har givet Dicte på dagpleje-livet ! Vi er så glade for at vi med ro i sindet kan aflevere Dicte hos dig hver dag velvidende, at hun er i de allerbedste hænder... Også en stor tak til Louise og Hans, det er fantastisk at se hvordan hele familien involverer sig i børnene der er så meget glæde, kærlighed og varme i jeres hjem.

Sommerknus fra

Dicte, Christian og Malene

<Fredag d. 13 juli 2018

Kære Sasamor og Hansemand Vi vil gerne sige jer en kæmpe stor tak, for de 2 år, hvor i har været reserve mor og far for vores lille Caroline.

Fra første besøg, var vi ikke et sekund i tvivl om, at Caroline skulle passes hos jer og vi har aldrig fortrudt vores valg. I har været fantastiske, og der har aldrig været en eneste dag, hvor Caroline har været ked af, at skulle afsted hen til jer. Vi savner jer allerede og det kommer vi til at gøre længe.HjerteHjerteHjerte

De største kys og kram

fra Caroline, Henrik og Nanna

 

 

 

Malene skrev d. 28 Februar - 2018

Kære søde Sasa så kom Grys sidste dag i dagplejen og dermed starter en hel ny hverdag for os og Gry. Vi har nu i næsten 5 år haft vores daglige gang hos jer - der kommer virkelig til at mangle noget nu. Vi er så taknemmelige for vi fandt dig, du har givet Dicte og Gry så meget tryghed, varme og kærlighed. Vi har altid haft 100% tillid til dig og følt os trygge ved at aflevere vores børn hos dig. Både  dig og Hans omgås børnen med en naturlig glæde og engegement, vi skylder jer jordens største tak for at være som i er ! Vi håber vi kan holde kontakten, for vi kan ikke holde ud at sige farvel !

Af hjertet tak 

de kærligste hilsner fra

Christian og Malene, Gry, Dicte og Liva

 

Ninna Kloster Klein skrev d.7 Februar 2017

Vores nu 6 årige  datter gik i vuggeriet fra hun var 9 måneder til hun var 2,5 år, da vi flyttede fra Sønderborg. Hverdagen hos Sasa-mor som ungerne kalder Susanne, har givet vores datter en hel særlig  start på pasnings livet. Her er der varme, kærlighed og omsorg som betyder så meget. Sasa er utrolig kreativ og laver altid en masse sjove og hyggelige ting med ungerne. Både Sasa og Hanse har betydet og betyder utroligt meget for os allesammen. Der findes ikke nogen bedre dagpleje. Sasa og Hanse vil altid have en særlig plads i vores hjerte, og vi ses stadig.

knus Ninna og Hans Jørgen Klein

 

Susanne Thomsen skrev d. 5 Februar-2017

Dagplejetiden har været super god for Ronja, da dagplejen har de aller bedste rammer for børnene, de bliver som en del af en dejlig familie, der alle deltager i arbejdet med de små poder, hvilket giver tryghed og gode relationer helt fra begyndelsen.  Børnen oplever og får mange gode oplevelser sammen med Sasa både kreativt og i naturen, hvilket er godt for barnets opvækst. Ronja taler stadig meget om sin tid i dagplejen og de andre børn, selvom det snart er 2 år siden hun stoppede- Støt op om dagplejen, det er jeres børns fremtid der gælder, så vælg  det bedste. Vi kan kun give de allerbedste anbefalinger med på vejen.

Kærlig hilsen

Lars, Ronja og Susanne

 

Camilla skrev, maj 2016

Vi vil sige mange tak for den kærlighed, tryghed og omsorg du har givet Tirsa og for alt det hun har lært af dig, tak for cykelture og kreative gaver og for tusinde af kram, vi ved hvor glad hun har været for både dig og Hans. Vi vil sige mange tak for nu og ønske jer en god og dejlig sommer. Det har været en vidunderlig tid for vores lille Pige.

Kærlig hilsen

Camilla, Tirsa, Stefan og Titus

 

Sanne skrev, maj 2015

Kære søde Sasa og familie. Vi takker jer af hele hjertet, for at i alle har taget jer så godt af vores lille Emil. Han har været så glad for at gå  i din dagpleje, og snakker altid om Sasa, Hansi, Louise, Luca og den kære mormor. Du er en fantastisk dagplejemor. Og vi er glade for vi fandt dig og fik Emil flyttet, han er blevet en hel anden tryg og glad lille dreng. Vi vil alle savne jer rigtig meget, men vi håber at kunne sige på gensyn.

Kærlig hilsen

Emil og familie

 

Malene skrev, januar 2015

Så blev det Dictes sidste dag i dagplejen inden børnehaven, vi synes jo kun lige hun er startet Det har været dejligt at aflevere Dicte hos dig hver dag, velvidende at hun var i de bedste og kærligste hænder ! Vi skylder dig den største tak fordi du har været med til at forme Dicte til den glade og kærlige pige hun er. Dig, Hans og Louise har haft stor og positiv indflydelse på Dictes dagplejeliv som hun kan tage sig videre med ud i livet. Tusind tusind tak ! Vi vil ikke sige farvel, istedet siger vi på gensyn.

Kærlig hilsen

Malene og familie

 

Pernille skrev, december 2014

Kære  Sasa og Hans

Tusind tak for et helt fantastisk år i dagplejen. Tak for jeres omsorg, varme og tryghed i giver Claes hver eneste dag .Tak for jeres hjælpsomhed som vi har nydt godt af i forbindelse med lillesøster. Tak for klem og kram i vores vanskelige situationer, i er en ubeskrivelig støtte i vores hverdag- God jul til jer alle 3.

Kærlig hilsen Claes og familien

 

Fam. W Pedersen

Vi vil sige hjertelig tak fordi vi måtte få lille-manden passet hos dig, det har været en stor fornøjelse, at komme i jeres hjem og opleve varmen og glæden i begge har til børnene. Ja hele din familie har jo været en del af det, det ser man ikke mange andre steder. Sasa - mor tager altid imod alle med åbne arme, et kærligt smil og en frisk replik eller et dejligt glimt i øjet. Du burde få en Bodil for det store arbejde du lægger for dagen. Hos dig har børnrne det som blommen i et æg. Her er dejlige ture ud i det blå på cykel til skov og strand, masser af kreativitet, sjov og hygge. Ja du bliver rost til skyerne, men det har du fortjent Susanne. Er der nogle problemer står Sasa altid klar til at hjælpe børnog voksne med et knus og kram og tid til at lytte. Susanne har et utroligt dejligt afslappet og velafbalanceret sind, der smitter af hos os alle. Tilsidst vil vi lige takke fra alle i familien, onkler, tanter, mostre, bedstefor&aelig;ldre mm. der har haft har den store glæde at kunne følge vores barn hos dig på facebook. Det har været nogle fantastiske dagplejeår, tusind tak for det.

De kærligste hilsner 

familen W. Pedersen

 

Sophie skrev, januar 2011

KæreTroldemor og familie

Fordi du er sådan  et dejligt menneske skal din skytsengel passe rigtig godt på dig

Nej, hvor er det bare svært, hårdt og ekstemt sørgeligt at skulle sige farvel til jer.

I er kommet til at betyde så meget for os og for Maja og er blevet en stor en del af hendes liv, Det føled som om " familien " bliver revet i stykker, vi kan slet ikke finde ord for hvor glade vi er for jer og hvor stor en tak vi skylder jer, for at have passet og været der for vores lille guldklump som i har. Oprigtig tusind tak for jeres altid kærlige og ærlige lige måde at være på. Vi er virkelig virkelig kede af det fordi i er så fantastiske og uerstattelige. Vi håber vi må komme og sige hej til jer indimellerm og vi i stedet for at sige farvel idag kan sige på gensyn

De kærligste hilsner

Maja og familie

 

 

 

Trine skrev, december 2010

Kære Susanne og Hans

Rigtig glæddelig jul og et godt nytår. Du skal vide, at vi er utrolig glade for, at vi har fundet en dagplejer som dig. Det er en fornøjelse, at skulle aflevere Sebastian hos dig, da vi ved, hvor fantastisk han har det. Det er beundringsværdigt, at i går ind i det hele familien.Tak fordi i er så dejlige mennesker, vi ser frem til 2011

Kærlig hilsen

 

 

Sebastian, Thomas og Trine

 

Dorthe skrev, december 2011

Kære Susanne

Tak for en helt igennem fantastisk tid med dig som Christians dagplejemor. Tak for alle de dejlige minder

Tak for din stabile og omsorgsfulde faccon

Tak for al din opbakning, også når det har været svært

Tak for dit varme, gode og milde sind

Tak for din alid glade og positive tilgang

Tak for det smukke aftryk du har sat i vores liv

Tak for denne gang og forhåbenlig på gensyn

Kærlig hilsen

Christian og familien

 

december 2011, skrev Grace

Kære Sasa

Tusind tusind TAK for endnu et skønt år i dagplejen, det har været FANTASTISK !! vi føler det som om vi er kommet i familie med hinanden og det er dejligt.Vi vil også; gerne sige tak til Haja og Sør som jo lige som dig Sasa, bliver kærligt nævnt  hver dag flere gange i vores hjem. Det er der ikke noget at sige til med al den kærlighed og varme der omgiver vores lille Luka. Du gør det så fantastisk godt med børnene Sasa, du har selv valgt dit job og er af hjertet dagplejer, ingen tvivl om at det er "dine" børn.  Vi håber vi må komme til kaffe og hygge i det nye år.

Knus familen Macura

 

Kære Dejlige Troldefamilie                                                                 Ninna skrev, 2012 

Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår. Tak for alt i det år der er gået. Jeg ved vi har sagt det før, men vi er så glade for at i er kommet ind i vores liv. Ingrid elsker jer og det er dejligt at komme og mærke varmen, kærligheen og glæden i jeres hjem hver eneste dag. Vi er glade for at vi skal ses et par år hver dag endnu .

Mange juleknus

Ingrid, Hans Jørgen og Ninna

 

Pernille skrev, december 2012

 

Kære Sasa

Du og din helt fantastiske familie ønskes en glædelig  jul samt et godt nytår. Det sidste år har budt på mange udfordringer i vores lille familie, men lige meget hvordan tingene har set ud, har du taget imod os med dit dejlige smil,varme ord, knus og kram. Dette er vi dybt taknemlige for. Dig og din familie har en helt speciel plads i vores hjerter ikke mindst i Matheos.

De bedste hilsner og varme knus

Janus, Matheo og baby, Thomas og Pernille

 

Kære Sasa

Vi vil gerne ønske dig, Hans og Louise en rigtig dejlig sommer ! Tusind tusind tak for den gode start du har givet Dicte på dagpleje-livet ! Vi er så glade for at vi med ro i sindet kan aflevere Dicte hos dig hver dag velvidende, at hun er i de allerbedste hænder... Også en stor tak til Louise og Hans, det er fantastisk at se hvordan hele familien involverer sig i børnene der er så meget glæde, kærlighed og varme i jeres hjem.

Sommerknus fra

Dicte, Christian og Malene