22-02-2019

Vi har været ved mølledammen og kigge på ænder. Vi mødte også nogle ældre mennesker som vi hilste på og talte med. Herman er hurtig til højt at sige HEEEJ Dame ! og får dem til at tale med sig. Simone sidder stadig i vognen og følger med i alt rundt om hende, griner og råber på hendes eget sprog. På vejen hjem og ved frokost bordet talte vi igen om, hvad vi havde oplevet.

22-02-2019
21-02-2019

Uge 8, torsdag, tema : Fugle

 

I dag har vi lavet flere sjove holdere med fuglefrø, så de små fugle kan få lidt at spise. Se flere billeder på facebook sasas børneparcel...Herman havde travlt med opgaven i dag og det var tydeligt han nød det, det var en succes oplevelse at vi hang noget af det ud i haven han selv havde været med til at lave. Børnene fik også noget med hjem. Lille Simone synes bare det var rigtig sjovt at røre ved de små frø..

Hele ugen har vi haft fugletema. På vores ture til sø og mark har vi lyttet til fuglenes pippen og set dem sidde højt oppe i trætoppene. En lille solsort var ved at samle pinde, måske tænkte den allerede på at bygge rede.