Hvorfor pasning i Sasa´s BørneParcel...

Natur og fordybelse...

 

Her er børnene i trygge og kærlige hænder...

I afleverer det mest dyrebare i har til mig. Derfor skal i også være trygge i det. Det er jer der vælger hvem der skal passe jeres lille barn. Med en plads i BørneParellet er det altid mig i møder om morgenen og også mig man siger farvel til om eftermiddagen. Det er altid Sasamor der er her til leg og sjov, kram og knus, det er Sasamor der trøster og puster hvis man falder og slår sig, det er Sasamor børnene altid tager på tur med, hygger med, bager med og er kreativ med. Børnene kender mig og huset, kender omgivelserne og vores rutiner, det er deres andet hjem - dagene bliver tilrettelagt efter børnenes behov og humør, det giver glade og trygge børn.

Her er ingen stress og jag ikke noget vi SKAL nå, der er god tid til hvert barn og det er mig der bestemmer sammen med jeres børn, hvad vi skal lave. Jeg er sammen med jeres barn hver dag i mange timer og kommer til at kende dem som var de mine egne ( det er de også lidt Vinker)

derfor ved jeg også hvis jeres barn opfører sig lidt anderledes en dag, jeg lægger utrolig meget vægt på samarbejdet med jer forældre, og er fleksibel i forhold til jeres ønsker og behov i det omfang det kan lade sig gøre med hensyn til hele børnegruppen.